Eveniment

O noapte de arest după ce au furat biciclete

Doi tineri de 17 și 18 ani, din Licurici și Bălești, au petrecut o noapte în arestul IPJ Gorj, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

“Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că cei doi tineri ar fi sustras două biciclete de pe palierul etajului 1 al unui bloc, din municipiul Târgu Jiu, acestea fiind legate cu un cablu de conducta de gaze. În cursul zilei de astăzi, cei doi tineri vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale”, a comunicat IPJ Gorj.

Fapta a fost sesizată de polițiștii locali care patrulau acum două nopți pe Calea Severinului și au văzut două persoane care aveau asupra lor două biciclete de talie medie. “În urma verificărilor efectuate, a rezultat că numiții D.C.I. în vârstă de 17 ani, cu domiciliul în comuna Bălești, jud. Gorj și C.L.A în vârstă de 18 ani cu domiciliul în comuna Licurici, ar fi sustras cele două biciclete dintr-o scară de bloc de pe str. Plopilor, în scopul valorificării acestora”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Asupra lor au fost găsite două lacăte de bicicletă și cabluri tăiate, foarfecă și clește pentru buloane.

 

Vizualizări: 1,823

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: