Eveniment

Accidente cu motocicliști din Gorj

Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit ieri la un accident rutier produs pe DN14, la ieșirea din Șura Mare, unde un motociclist a fost lovit de o mașină.  Din primele cercetări efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că, din cauze ce urmează a fi stabilite, s-a produs o coliziune între un motociclist, în vârstă de 33 de ani, din Târgu Jiu, și un autoturism condus de un bărbat din Ocna Sibiului, în vârstă de 34 de ani.

În urma impactului, motociclistul a suferit leziuni și a fost transportat la spital de către echipajul Smurd venit la fața locului. „Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 33 de ani, care prezenta multiple traumatisme și a fost transportat la UPU Sibiu”, a transmis Raluca Marcu, reprezentantul ISU Sibiu.

Și pe pe drumul naţional DN 67, în judeţul Vâlcea, a fost astăzi un accident în care a fost implicat un motocilist din Gorj.

Potrivit poliţiştilor, în localitatea Slătioara, la km 139 + 900 m, ar fi avut loc o coliziune între un autoturism și o motocicletă.

În urma impactului, a rezultat rănirea unui tânăr de 17 ani, din județul Gorj, conducătorul motocicletei, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

„În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, transmite IPJ Vâlcea.

 

Vizualizări: 1,448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: