Eveniment

Două mașini de poliție s-au ciocnit între ele

Patru poliţişti implicaţi în urmărirea unei maşini au fost răniţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce două autospeciale de intervenţie în care se aflau s-au ciocnit.

"În cadrul unei acţiuni desfăşurate pe raza oraşului Pâncota, un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea unui autoturism. Autoturismul urmărit şi-a continuat deplasarea, iar în oraşul Sântana, autospeciala de poliţie, aflată în urmărire, a intrat în coliziune cu o altă autospecială. Patru poliţişti au fost transportaţi la spital în vederea evaluării stării lor şi acordarea de îngrijiri medicale. A fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, urmând a fi continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă", au declarat reprezentanţii Biroului de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Concomitent, conducerea IPJ Arad a declanşat o cercetare internă, pentru a clarifica dacă poliţiştii au intervenit respectând toate procedurile.

Agenţii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatele alcooltest şi DrugTest, rezultatele fiind negative în toate cazurile.  

Vizualizări: 1,252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: