Ultima oră

Accident provocat de un polițist care a plecat de la fața locului

Un polițist de la Serviciul Rutier Teleorman este cercetat de propriii colegi după ce a fost implicat într-un accident rutier produs pe raza municipiului Turnu Măgurele, ulterior plecând de la fața locului.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii au fost sesizați, vineri seară, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, pe raza municipiului Turnu Măgurele, a avut loc un eveniment rutier.

Oamenii legii au constatat că, un bărbat de 43 de ani, din Buzescu, în timp ce conducea un autoturism în Turnu Măgurele, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 29 de ani din comuna Ianca, județul Olt.

După producerea evenimentului, bărbatul de 43 de ani, polițist de la Serviciul Rutier, ar fi părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, a informat impactnews24 care prezintă și imagini video cu accidentul. Potrivit sursei citate, la volanul autoturismului care a provocat accidentul se afla polițistul Iulian Toader, de la Serviciul Rutier. Bărbatul a mutat mașina într-o parcare alăturată apoi a părăsit locul accidentului, dar s-a prezentat apoi la sediul Poliției municipiului Turnu Măgurele.

În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 51 de ani și a două femei, de 50 și 47 de ani, toți pasageri în autoturismul condus de femeia în vârstă de 29 de ani, fiind transportați la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Vizualizări: 1,984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: