Ultima oră

Șapte indieni, angajați ilegal

Șapte indieni au fost depistaţi cu şedere ilegală în Dolj, iar o societate comercială a fost sancţionată de poliţiştii de la imigrări cu amendă de 70.000 de lei.

Poliţiştii de imigrări din Dolj au depistat şapte bărbați din India în situații ilegale. În urma acțiunilor întreprinse, la o societate comercială au fost depistați cu ședere ilegală șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 44 de ani, toți din India.

Din verificări a reieșit că aceștia au intrat legal în România, în scop de angajare în muncă, însă la expirarea dreptului de ședere nu au părăsit teritoriul țării noastre.

Ca urmare a celor constatate, pe numele acestora au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 de zile de pe teritoriul României și au fost sancționați contravențional cu avertisment.


 
De asemenea, în cinci cazuri, la ieșirea din țară va fi instituită și măsura interzicerii intrării în România, pentru o perioadă de 6 luni, în conformitate cu același act normativ.

Totodată, reprezentantul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 70.000 de lei.

Vizualizări: 2,983

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: