Ultima oră

În arest după ce a agresat doi polițiști și a lovit mașina poliției

O femeie a fost arestată după ce a lovit cu palma și cu piciorul doi polițiști și dar și autospeciala de Poliție în timpul unui scandal izbucnit într-un sat din județul Călărași.

Potrivit IPJ Călărași polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gara în timp ce se aflau în satul Răzvani, au întâlnit un grup de persoane pe mijlocul șoselei. În momentul în care autospeciala s-a apropiat din grup a iesit o femeie care a lovit cu palma geamul portierei din stânga al autospecialei de Poliție. 

Un agent de poliție a deschis portiera moment în care femeia, aflată într-o stare vădită de ebrietate, l-a lovit cu pumnul în față. Femeia a fost imobilizată, iar în timpul introducerii în autospecială un alt agent de poliție a fost lovit de aceasta cu piciorul în zona umărului, au mai relatat polițiștii care au folosit spray-ul irirant lacrimogen pentru a o imobiliza.

Femeia și un bărbat au fost duși la sediul Poliției Orașului Lehliu Gară fiind sesizat Parchetul de pe langă Judecătoria Lehliu Gară. Procurorul a dispus  efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice iar cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior fiind arestați preventiv pentru 30 de zile, a precizat IPJ Călărași.

Vizualizări: 1,279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: