Eveniment

Accident la ieșirea din Târgu Jiu. update: Tânără rănită

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu puțin timp la Târgu Jiu, la ieșirea spre Scoarța.

Din primele informații, în accident au fost implicate două mașini, unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în șanț.

Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului pentru a acorda primele îngrijiri medicale. Poliția face cercetări pentru a stabili cauza acestui incident.

actualizare: Potrivit IPJ Gorj "La data de 10 iulie a.c., ora 12.50, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Scoarța, conducea un autoturism pe Drumul Național 67, din direcția Scoarța către Targu-Jiu, iar la Km 91+300, nu a redus viteza și a oprit pentru a vira la stânga peste marcajul longitudinal discontinuu, moment în care a fost acroșat în partea din spate de un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Turburea.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 20 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Victima a fost transportată la spital, pentru investigații.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările, pentru a stabili cauzele și împrejurările care au dus la producerea acestui accident".

 

Vizualizări: 5,208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: