Politică

Ce l-a recomandat pe Constantin Popescu pentru un post în Directoratul CEO!

Modest de fel, Constantin Popescu, fost membru al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, ne-a explicat la o emisiune TV ce l-a recomandat pentru a ocupa o astfel de funcție. Popescu a uitat însă că experiența cu care se laudă nu era tocmai una care să-l recomande pentru o poziție la vârful producătorului de energie și într-o limbă română destul de ”stricată” și agramată a început să explice cât de cunoscător al fenomenului este.

„ ”M-a” recomandat cei 25 de ani de experiență. Eu pe partea de termocentrale cunosc foarte bine tot ce înseamnă instalațiile, cunosc foarte bine ce înseamnă procesele de achiziții pentru că, anterior, am fost 7 ani în funcții de conducere în cadrul Complexului Energetic Oltenia. Mă leagă foarte multe. Cred că pe partea de energie cunosc mult mai bine decât actualii membri ai Directoratului ce înseamnă de la intrarea cărbunelui în instalațiile de măcinare și până la ieșirea energiei electrice pe sârmă. Mie mi-a fost foarte simplu să-mi dau ”sama” de investiții, să-mi dau ”sama” de termene, să-mi dau ”sama” de tot ce înseamnă partea de producere a energiei”, a spus Constantin Popescu într-un limbaj de lemn.

 

Popescu nu a adus în discuție nici măcar o secundă că este membru marcant al PNL Gorj și finul senatorului Ion Iordache, iar astfel de promovări nu s-au făcut decât cu sprijinul politicului, fapt care a fost confirmat în trecut și de superiorii lui din partid.

Vizualizări: 1,624

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: