Politică

Acuză interese politice după ce motrenii au rămas fără apă caldă

Un joc periculos pentru comunitate din care au de pierdut doar oamenii! Așa descrie primarul din Motru, Cosmin Morega, situația dificilă prin care au trecut motrenii în ultimele zile după ce au rămas fără apă caldă. Căldura s-a oprit de la începutul lunii deși în alte zone din țară, odată cu răcirea vremii, agentul termic a fost reluat.

La Motru, nu s-a întâmplat așa, iar decidenții chiar au lăsat oamenii și fără apă caldă. Primarul din Motru acuză un sabotaj din care au avut de pierdut doar motrenii care sunt racordați la Uzina de Agent Termic.

“Situația s-a deblocat. Interesele au fost politice. Ei nu lucrează pentru cetățeni, ci pentru stăpânul lor de la partid. S-a furnizat agentul termic. Am făcut tot ce a fost posibil să asigurăm finanțarea pentru combustibil. Nu mai luăm în discuții să înceapă și furnizarea agentului termic că termperaturile au scăzut. Așa cum s-a întâmplat în alte zone. Dar lor le e greu să dea și apă caldă și mă refer la directori plătiți din bani publici, regește, 4-5000 de lei pe lună, 2000 și ceva cei din Consiliul de Administrație. Au căutat doar să pună piedici și totul e din interes politic. Stăpânul lor le dictează ce să facă. Dar e bine că s-a reluat apa caldă și oamenii au înțeles că e un joc periculos pentru comunitate ce fac cei de la UATAA”, a spus Morega la Radio Infinit.

Vizualizări: 996

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: