Politică

A început campania. Cine visează la postul de primar la Târgu Jiu! 

A început, oficial, campania electorală. Chiar dacă mulți politicieni sunt în campanie continuă de câteva luni. Bannerele de mari dimensiuni au fost date jos. Candidații au voie acum să-și mai lipească afișele doar în locurile special amenajate. 

 

Cea mai importantă bătălie va fi, ca întotdeauna, pentru Primăria Târgu Jiu. Actualul primar Marcel Romanescu pleacă din start cu prima șansă. Noaptea trecută, el a lipit primul afiș în zona centrală a orașului însoțit de sute de colegi din PSD și de fiicele sale. "Cea mai puternică echipă în competiția electorală din acest an! Sunt mândru de colegii mei, alături de care continuăm proiectele pentru municipiul Târgu Jiu. Sunt mândru de colegii care candidează la Consiliul Județean Gorj, viitorii noștri parteneri în dezvoltarea orașului", e mesajul transmis de primarul Marcel Romanescu. El candidează pentru încă un mandat din partea PSD. 

 

Liberalii scot în față "cel mai mare accident politic și administrativ din ultimii ani", așa cum a fost descris în repetate rânduri fostul prefect Iulian Popescu. 

 

Din partea Dreptei Unite, adică PMP+USR, candidează pentru Primăria Târgu Jiu un alt fost prefect, Corneliu Răducan Morega. De la partidul lui Simion, AUR, candidează Ionelia Priescu. 

 

În prezent viceprimar, Gabriel Coica intră și el în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului. El candidează din partea S.O.S, organizație condusă de senatoarea Diana Șoșoacă și are șanse mari să intre în Consiliul Local. 

 

Lista de candidați e completată de un alt fost prefect. Liviu Andrei, care candidează susținut de Alianța Național Creștină, partid condus de Constantin Pănescu. Fostul viceprimar Adrian Tudor a intrat și el în cursă pe lista Verzilor. Marian Cioplean candidează din partea PUSL, Marian Ciofîcă este independent.

Vizualizări: 1,021

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: