Politică

Grupare organizată din APAREGIO, în campanie pentru Adrian Tudor

Un grup organizat din cadrul APAREGIO îi face campanie electorală lui Adrian Tudor. Este afirmația primarului Marcel Romanescu, acesta arătând ca ieșirile tâmpe în mediul online ale lui Tudor, fost viceprimar, 8 ani de zile pe vremea "panseluțelor", cel pe care nici măcar nașul său nu l-a pus candidat din partea PSD-ului când avea putere în partid, au legătură cu campania electorală. 

Ca urmare, verdele ”ofilit” s-a ofuscat și a început să posteze pe Facebook informații false. 

Traian Pătrășcoiu, care nu a mers nici măcar să vadă în ce constă avaria de zilele trecute din Târgu Jiu, este cel care le transmite mesaje vecinilor săi că-l susține pe Tudor la viitoarele alegeri. Cât despre domnia lui Pătrășcoiu la Aparegio, Romanescu spune că s-a săturat să-i ceară demisia, iar Primăria Târgu Jiu a investit de 100 de ori mai mulți bani în canalizare și alimentarea cu apă decât cei de la societatea respectivă.

„Municipiul Târgu Jiu a investit de 100 de ori mai mulți bani în rețelele de canalizare și alimentare cu apă decât cei de la Aparegio. Apare o altă problemă, văd că domnul Tudor este prost informat, înțeleg că cei din conducerea Aparegio și mă refer la domnul Pătrășcoiu și la domnul Vîlculescu îl susțin pe domnul Tudor în campania electorală și de asta a ieșit atât de vehement. Domnul Pătrășcoiu le spune peste gard vecinilor că el îl susține pe Tudor la alegerile următoare. Pe mine nu mă poate susține pentru că eu îi cer demisia de șapte ani însă nu mă aude! Dânsul a făcut 75 de ani și trebuie să vină un moment T0 în care trebuie să faci un pas în lateral... Hai să dăm șansa unui om tânăr, unui om care nu face ce face domnul Pătrășcoiu. Eu în seara cu pricina am mers noaptea în stradă și am stat până dimineața, iar domnul Pătrășcoiu nu a venit acolo”, a spus Marcel Romanescu. 

Despre "gruparea aspirată" din jurul lui Adrian Tudor nu se pot spune multe lucruri. Mare parte din cei implicați sunt personaje care au ținut municipiul Târgu Jiu pe loc, atunci când au avut hățurile în mână. Cu toate acestea, în toți acei ani, averile lor au crescut considerabil. Acum vor din nou. Ce vor? Vor "binele" comunității! MARȘ!

Vizualizări: 3,563

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: