Social

A fost stabilit Calendarul festivităților de absolvire

Calendarul festivităților de absolvire a elevilor târgujieni a fost stabilit. Activitățile se vor desfășura în perioada 2-13 iunie, pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu.

Organizatorii festivităților vor fi Primăria Municipiului Târgu-Jiu, Inspectoratul Școlar Județean Gorj și unitățile de învățământ implicate. 

Manifestările se vor desfășura după modelul celor din anul precedent, când elevii claselor a VIII-a și a XII-a din toate școlile din Târgu-Jiu au avut parte de o festivitate de absolvire grandioasă.

Organizatorii au anunțat faptul că au un plan de rezervă în cazul în care vremea nu va fi favorabilă desfășurării unei astfel de activități în vreuna dintre zile. Sunt pregătiți logistic pentru ca festivitatea să se organizeze în acea zi la Sala Sporturilor, fără a decala programul sau calendarul complet al evenimentelor.

Instituțiile de învățământ cu un număr mai mic de elevi au fost grupate câte două sau mai multe în cadrul aceleiași zile, școlile cu un număr mare de elevi având câte o zi pentru desfășurarea activității.

Vizualizări: 988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: