Eveniment

A fost prins bărbatul care a înjunghiat o tânără în scara blocului - VIDEO

Un bărbat din Târgu Cărbunești a fost luat pe sus duminică de polițiști, acesta fiind suspect în cazul tinerei din Runcu, înjunghiată ieri într-o scară de bloc din Târgu Jiu.

Polițiștii l-au oprit în trafic pe cel cunoscut drept Pinky și care ar fi avut o relație cu tânăra.

De altfel, nu este prima dată când tânăra are probleme, anul trecut fiind agresată de soția amantului Pinky, dar și-a retras plângerea după trei luni. Ulterior, a mai fost bătută de doi tineri în stația de autobuz, se pare că tot din inițiativa soției înșelate.

De această dată, agresiunea a avut loc într-o scară de bloc din municipiul Târgu-Jiu. Agresorul a fost acum amantul gelos, care a avut și complici pe care poliția urmează să îi identifice. Unele surse susțin că la mijloc ar fi vorba și de o sumă de bani.

Tânăra a fost transportată sâmbătă dimineața la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. ”Femeia prezenta mai multe plăgi prin înjunghiere și a primit îngrijiri medicale de specialitate, rămânând internată în Secția Chirurgie I. Starea sa de sănătate este stabilă”, a transmis ieri spitalul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 11,114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: