Social

Orașul din Gorj care a împlinit 40 de ani

Orașul Rovinari din județul Gorj a împlinit patru decenii. “Se împlinesc astăzi, 9 decembrie 2021, 40 de ani de la înființarea orașului Rovinari. Au trecut, iată, 40 de ani de provocări și transformări continue. 40 de ani în care fiecare dintre noi am pus umărul la dezvoltarea urbei în care trăim și cu care astăzi ne mândrim. Gândurile noastre trebuie să se îndrepte acum cu recunoștință spre bunicii și părinții noștri care au trudit să lase ceva în urma lor. Va trebui să le cinstim memoria prin muncă și, la rândul nostru, să lăsăm ceva urmașilor noștri”, a transmis primarul Robert Filip.

Acesta a vorbit și despre viitorul localității. “Activitățile economice de bază pentru care s-a făcut cunoscut Rovinariului, mineritul și producerea energiei, sunt din păcate în continuă restrângere, dar noi vom găsi alte căi de dezvoltare prin care să fim mereu sus”, a spus primarul.

“Tot ceea ce îmi doresc, la ceas aniversar, este să fim cu toții sănătoși și optimiști, pentru că avem multe de spus și de făcut împreună. La mulți ani prosperi, Rovinari! La mulți ani binecuvântați, rovinăreni”, este mesajul primarului Robert Filip.

Vizualizări: 819

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: