Social

Angajări la două primării

Două primării din Gorj au anunțat angajări în ultimele zile.

Primăria Drăguțești caută  un inspector pentru Compartimentul Resurse Umane și relații cu publicul. Candidații au nevoie de studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și patru ani vechime în muncă.

Dosarele de înscriere la concurs se depun până la data de 27 septembrie 2023, orele 16.00. Concursul începe pe 6 octombrie cu proba scrisă.

Primăria oraşului Turceni organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei de asistent social debutant în cadrul compartimentului Centru de zi pentru copii.

Postul presupune normă întreagă şi perioadă nedeterminată. Vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției nu este necesară.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; să aibă calitatea de membru al Colegiului asistenților sociali din România. 

Dosarele se depun până la data de 2 septembrie 2023, ora 15:00. Proba scrisă va avea loc pe data de 5 octombrie 2023, ora 10:00. Proba interviu va avea loc pe data de 10 octombrie 2023, de la ora 11:00.

Tot primăria oraşului Turceni organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei de auditor, în cadrul Compartimentului Audit Public Intern. Postul este cu normă întreagă.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţe economice şi vechime în specialitatea studiilor de 7 ani.

Dosarele se depun până la data de 2 octombrie 2023.Proba scrisă va avea loc la data de 17 octombrie 2023, ora 10:00. Data şi ora probei interviu vor fi comunicate ulterior.

Vizualizări: 921

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: