Social

Târgu Jiu: Anchetă după decesul unei paciente

O femeie de 51 de ani a murit marți la spitalul din Târgu Jiu, după ce luni seara fusese operată de medicul Gheorghe Neață. 

Iren Ibolya Majlat era din Novaci și, pentru cine mai ține minte, este femeia care în vara anului 2014 a rămas fără locuință, în urma unor inundații. Avea o fată minoră la acea vreme. Ulterior, femeia s-a ales cu dosar penal, pentru că ar fi permis fiicei de 13 ani să aibă relații cu un adult. 

 

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu va face o anchetă internă în cazul acestui deces. Reprezentanții unității medicale au precizat că pacienta prezenta comorbidități.

„Pacienta a fost adusă, cu ambulanța, de la Spitalul Orășenesc Novaci în Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Târgu Jiu, în data de 11.09.2023. În urma consultului de chirurgie solicitat de medicul de gardă UPU, pacienta a fost internată de către chirurg în Secția ATI 2 – Chirurgie 1. Diagnosticul necesita intervenția chirurgicală de urgență. După efectuarea investigațiilor (analize de sânge, radiografie, ecografie abdomninală și Computer tomograf) s-a intervenit chirurgical.

Este de menționat faptul că pacienta avea multiple comorbidități. Postoperator, pacienta a suferit un stop cardiorespirator care nu a mai putut fi resuscitat”, a declarat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Rudele femeii spun că primiseră asigurări că operația a decurs bine.

Vizualizări: 1,649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: