pamFLEȚI

Cine sunt șefii "asasinilor" din conducerea CEO?

Câteva întrebări urgente se contureză din ce în ce mai clar în jurul CEO, întrebări care sunt pe buzele oamenilor a căror viață depinde, în Gorj, de ce se întâmplă în ceea ce a fost odată marele producător de energie al țării:

Cine și de ce insistă, în pofida râsului de selecție a membrilor directoratului, precum și a problemelor de corupție demascate de ziarele locale și cele naționale, ca domnul Plaveti și ”grupul” să rămână la conducerea CEO? Care sunt interesele? Cine trebuie protejat? De cine trebuie protejat? Care sunt înțelegerile? Ce urmează? Este an electoral, reprezentanții gorjenilor în marea politică se prefac că nu văd, nu aud, nu știu? Care este reacția lor la abuzurile evidente ale acestui ”grup”?

Cine și de ce insistă, în pofida evidentei încălcări a eticii, moralei și bunului simț, precum și a unor legi, dacă stăm să căutăm, ca doamna Delia Chircă să rămână la conducerea unei direcții a CEO care presupune exact încheierea de contracte, adică cheltuirea banilor firmei, cu prestatori care execută servicii pentru CEO? Ce interese are domnul Plaveti, fiindcă este evident că dumnealui și ”grupul” sunt cei care o mențin? Să ne gândim că situația jenantă, vulnerabilă a acestei doamne este chiar motivul, fiind ușor de influențat, ușor de manipulat, ușor de îndreptat acolo unde au domnii interesele?  Domnul Plaveti, apărătorul intereselor statului în CEO și al identificării și îndepărtării grupurilor infracționale, așa cum singur se proclamă, nu vede? Sunt voci în CEO care spun că, de fapt, ”grupul” are la bază cei trei membri și cei doi comerciali......

Există negocieri serioase cu privire la plățile compensatorii oferite oamenilor care nu se vor putea pensiona în nici una dintre variantele legale, însă au muncit toată viața doar în CEO și au vâsta la care o relocare totală le-ar distruge familia, i-ar îndepărta de părinți care se regasesc exact la vâsta când au nevoie de ei, i-ar arunca într-o incertitudine totală? Cine te angajează după 50 de ani, când tu ai fost miner sau ai lucrat într-o termocentrală toată viața? Și unde? Se gândește cineva, în special cei care cu asta se ocupă, ca job, la necazul și zbaterea acestor oameni? Sau ne gândim doar cum să fim noi cei care luam ultimii bani din CEO, prin orice mijloace, chiar indimidarea oamenilor care își văd de munca lor, așa cum știu ei mai bine? O să avem mai multe de zis la acest capitol, zilele următoare.

 

Și fiindcă vorbim în numele unui număr foarte mare de oameni, oameni care sunt din ce în ce mai îngrijorați de felul în care se desfășoară ”închiderea” CEO, prin reprezentanți care nu pot fi clintiți, nici măcar de încălcări evidente și flagrante a tot ce știam noi că sunt legile și onoarea, oameni direct afectați, așteptăm cu mare interes să vedem cine ne va răspunde!

 

Vizualizări: 5,121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: