pamFLEȚI

Dorel a ”descălecat”, la Iordache TV!

Obișnuit cu cultura (cacofonia dovedește că nu suntem la fel de culți ca el), Dorel Chirițescu, ajuns întâmplător prin dreapta lui Ion de la Murgești, s-a apucat să filozofeze fix la televiziunea pe care o dețin apropiații liderului PNL Gorj.

Poet de fel, mai puțin economist, Dorel și-a dat cu părerea despre absolut tot: politică, asfaltare și, apoi, a vărsat apa pe el (punem și un video?).

Impulsionat de subiectul emisiunii, Dorel a uitat să vorbească multe, dar a ținut să arunce cu noroi după foștii lui colegi, aceia care au fost dați afară din partid de către Ion Iordache & Co. Din păcate, pentru el, Chirițescu nu și-a depășit statutul și, așa cum a declarat și el, rămâne o speranță a politicii liberale, bine, o speranță tânără care a pierdut niște ”țigle” de pe casă.

Poate un search, nevinovat, în pagina domniei sale, o să ne arate adevarată față a celui care a fost în trecut sau a celui care a condus, din poziția de prorector, UCB, în ultimele două luni. Revenind la personaj, am sentimentul că  nu o să aibă loc eligibil pe lista de consilieri locali de la Târgu Jiu! Prietenii știu de ce!

Vizualizări: 2,349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: