pamFLEȚI

ATENȚIUNE: Unii riscați să ajungeți la pușcărie până în alegeri 

Zoaiele politice încep să iasă la suprafață, extremele unora alimentând extremele altora. 

Silă mi-a fost de practicile mizere, mai ales când unii își pierd raționamentul și sunt dispuși în a se sacrifica, chiar și pe ei, doar pentru ambiții politice. 

 

Presiunile venite peste trei primari PSD, din partea unui lider politic pierzător, pare că se lasă cu de-ale nasoale!

Am informații că, la sfârșitul săptămânii trecute, au “pușcat” ventilele unuia dintre primari, care a cerut de urgență o “spovedanie”! Șantaj este doar unul dintre capetele de acuzare ce se conturează, asta dacă nu cumva se aprofundează și se găsesc legăturile, agendele, comisioanele… cunoaștem practica.

Spun asta în contextul în care lucrurile par că degenerează, “rec-uri” compromițătoare, echipe de filaj ilegale, drone… totul doar pentru a câștiga puțin peste o mână de voturi. Un puțin nesemnificativ când pui în balanță sacrificiile sau sacrificații. Mulți poate spun că primarii santajabili își merită soarta, nimic de zis, dar, nu își merită soarta într-un asemenea context! Aici este problema și, din păcate, lucrurile așa au funcționat de-a lungul timpului. Știe sistemul că se face și se drege, dar preferă să le țină ledul roșu pe frunte. Momentul în care mișcă și nu mișcă bine… culcat! Trist. 

În fine, un lucru este clar, dacă nu își șlefuiesc modul de lucru, de Paște o să fie vreo doi miei sacrificați și un berbec botanist și tare de cap!

Asta se întâmplă când se ajunge între ciocan și nicovală. Nicovala strânge și constrânge, dar ce te faci când vine ciocanul!?

P.S. Atenționez prostanii: Dacă dronele filmează de sus în jos, ultima generație de cameră este montată în șiret și filmează de jos în sus! 

Vizualizări: 2,185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: