Social

Ziua Națională a României, celebrată de Universitatea „Constantin Brâncuși”

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu va organiza un eveniment inedit menit să marcheze Ziua Națională a României. Sărbătoarea va fi marcată în avans, miercuri, 29 noiembrie și va fi găzduită de Facultatea de Inginerie, din cadrul UCB.

Evenimentul este programat să înceapă la ora 12:00, anunță reprezentanții Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

„Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu prin programul de studii universitare de licență Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism din cadrul Facultății de Inginerie, în colaborare cu Asociația Cultural-Istorică „Dumitru și Maria Pleniceanu” și Asociația Detecții Gorj, organizează în data de 29 noiembrie, un eveniment dedicat zilei de 1 DECEMBRIE, ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI. 

În cadrul manifestării va fi prezentată o mini expoziție de recuzită militară ce va asigura participanților o incursiune captivantă în istoria conflictelor și tehnologiei militare, prezentând obiecte autentice care ilustrează evoluția echipamentelor și uniformelor folosite de-a lungul timpului. Aceasta va oferi o perspectivă unică asupra modului în care tehnicile și tehnologiile militare au evoluat în timp, evidențiind sacrificiile și inovațiile din spatele fiecărui obiect expus”, a transmis conducerea UCB prin intermediul unui comunicat.

 

Vizualizări: 619

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: