pamFLEȚI

Zi-le, domnu' Mișu, zi-le!

Mihai Weber, deputat de Gorj, a declarat ieri că "e o certitudine" faptul că se va realiza drumul expres Târgu Jiu - Craiova, pentru că se poartă deja discuții pentru alegerea traseului. Asta am înțeles, pi dial, pi vale... peste tot locul, numa' drum să fie!

Apropo, nu uita să transmiți camarilei penelisto-useriste ca, atunci când alege traseul, să nu treacă dracului prin vreun fânar și să stăm blocați vreo doi ani până despăgubim proprietarul. Nu de alta, dar sunt scumpe fânarele.

Depășind momentul șușelei Tg Jiu - Craiova, domnul Weber spune că nu se oprește aici (pe modelul "du-te Dicăăă, du-te") și că va milita pentru construirea unui drum express care să ne lege de Vest. Aici ai fost Kinder boss!! Ou Kinder vreau să spun, fiindcă ne-ai surprins, dar nu convins. 

Cu respect, domn' președinte, avem centura ocolitoare a orașului de câțiva ani expoziție/ muzeu de buldozere și utilaje și nouă încă ne este teamă că nu va fi realizată. În cazul drumului expres, unde doar ce v-ați apucat de tras linii pe foaie... mi-e că pierdeți timpul cu ascuțit creioane. Nu de alta, dar Min. Transportului este USR. Până creionați voi... ăia fug cu tastatura pe masă și-i gata desenat. 

Auziți, până una alta am și eu o rugăminte. Vreau un drum expres Tg-Jiu - Piscoiu, de unde-s eu de la țară, ca să mă mai duc și eu pe acolo, să nu pierd tradiția. Vreau să văd dacă acolo oamenii au orientat caprele spre progres, că mâine poimâine tre să știe să traverseze drumuri expres.

Am suprins și o imagine cu domnul Weber lucrând la trasarea expres-ului către vest. Mișu Weber s-a apucat de trasat drumul express, dar a confundat harta cu rebusul.

Vizualizări: 2,702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: