pamFLEȚI

Europarlamentarii care au votat dreptul bărbaților de a naște. Luați de citiți ca apoi să vă cruciți!

Parlamentul European a adoptat joi un raport prin care le cere celor 27 de state membre ale Uniunii Europene să garanteze accesul femeilor la avort și la metode de contracepție.

Raportul Matic mai prevede că și bărbații pot naște!!! Ferească Dumnezeu, dar parcă trăiesc un vis urât... teleportat în altă lume. O lume mult prea sâloasă față de lumea mea.

Pentru raportul care este intens contestat de Biserica Catolică au votat: Dacian Cioloș, Nicolae Ștefănuță, Vlad-Marius Botoș, Vlad Gheorghe, Dragoș Tudorache, Alin Mituță, Ramona Strungariu și Nicolae Ștefănuță, toți membri ai USR-PLUS, din grupul Renew.

Este vorba "de un pilon fundamental al drepturilor femeilor şi al egalităţii de gen", care "nu poate fi în niciun fel redus sau retras", insistă rezoluţia, adoptată cu 378 de voturi 'pentru', 255 'împotrivă' şi 42 de abţineri.

Împotriva raportului au votat: Traian Băsescu, Vasile Blaga, Rareș Bogdan, Daniel Buda, Chris Terheș, Cristian Bușoi, Gheorghe Falcă, Marian Grapini, Mircea Hava, Dan Motreanu, Vlad Nistor, Eugen Tomac, Lorant Vincze, Iuliu Winkler. Îi felicităm pe toți!

Carmen Avram, Tudor Ciuhodaru, Corina Crețu, Siegfried Mureșan, Dan Nica, Rovana Plumb și Mihai Tudose au ales să nu voteze.

Dragoș Pîslaru, Adrian-Dragoș Benea și Marian-Jean Marinescu s-au abținut, în timp ce Claudiu Manda a fost absent.

Acum sper să înțelegeți fiecare practica mizeră pe care o folosesc unii sectanți. Când vor să diminueze efectele draconice ale unei legi și să evite un șoc al opiniei publice, se vine cu ceva normal în față, iar ulterior, printre rânduri, strecoară și anormalitatea! Mi-e scârbă de vremurile pe care le trăim. 

Mai are sens să aducem în discuție și "coincidența" cu "educația sexuală" ce se voia introdusă în școli? Vă asigur că nu, fiindcă nimic nu-i întâmplător.

Simplificat, când omenirea a ajuns să fie condusă de "tramvaie", cu siguranță și noi o să ajungem să fim călcați de tren chiar și acolo unde nu-i cale ferată! 

Ca un ultim paragraf, las un mesaj europarlamentarului USR, Mituța, care de loc este din Novaci, oraș tradițional ciobanesc.

În prima campanie când te prezinți în Gorj, o să pun doi băieți fardați, epilați și echipați regulamentar cu fustițe, să te marcheze ca-n fotbal. Știi? Să vadă tot Novaciul în ce constă realizarea ta!

Vizualizări: 3,933

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: