pamFLEȚI

Ticăloșilor, până la copii!

O anumită categorie de politicieni insinuează că majoritatea copiilor au curiozități de la vârste fragede legate de sexualitate și au ajuns ei la concluzia că părinții nu sunt capabili să explice pe înțelesul lor tot ce ține de acest aspect. Fapt pentru care încearcă legiferarea unor anomalii, ca preludiu al altor substraturi. 

Toți știm că mulți copii își încep viața sexuală de foarte tineri, unii au noțiunile necesare de prevenție, alții nu. Este nevoie de educație sexuală, pentru că totul pe lumea asta vine din învățare, dar de aici și până la a le permite unora să le spună copiilor din primii ani de școală (chiar și voalat) despre schimbare de sex sau de a le preda micuților povești în care Cenușăreasa este lesbiană este cale lungă.

 

Ungaria a avut curajul de a spune STOP unor astfel de practici care ne sunt băgate pe gât încet, dar sigur, de progresiști. În România, lideri politici precum Barna de la USR îi consideră limitați pe părinții care nu vor să pervertească mintea copiilor lor de la vârsta școlară. Când spune asta unul care tasta pe lângă laptop... ce pretenții să avem? În fine.

 

Premierul ungar, Viktor Orbán, a scris joi un articol care va intra în istorie. „Numai părintele poate decide în privinţa educaţiei sexuale a copiilor“, a fost mesajul tranșant al acestuia.

„Educaţia din şcoală nu poate fi în contradicţie cu voinţa părintelui, poate fi doar complementară, forma şi conţinutul ei trebuie definite cu precizie şi trebuie să fie legată de consimţământul părinţilor“, a scris Orbán.

Acesta vrea să ferească tânăra generație, atât cât se mai poate, de propaganda deșănțată. “Părinţii se aşteaptă, pe bună dreptate, ca pornografia, sexualitatea altruistă, homosexualitatea şi programele de schimbare de sex să nu fie disponibile pe platforme pe care copiii noştri le folosesc fără restricţii”, a continuat prim-ministrul Ungariei. “Aceste limitări trebuie, de asemenea, stabilite cu precizie chirurgicală“, a adăugat Viktor Orbán.

Ungaria are deja o lungă tradiție în ceea ce privește lupta pentru normalitate, chiar dacă asta a costat-o. Facem o paranteză și reamintim că anul trecut, chiar de ziua "iei" (parte din portul tradițional), în tot Bucureștiul a pornit o campanie agresivă de promovare LGBD. Abundau pe panourile publicitare imagini cu persoane de același sex cu mesaje clare ce defineau fenomenul. Despre "Ie", nimic. Era nesemnificativă sărbătoarea. Aceeași promovare apare tot mai des prin mai multe orașe din țară. Timișoara a fost unul din ele. "Felicitări"! 

Revenim la atitudinea lui Orban, acesta susține că creșterea copiilor în cultura proprie ține de libertate. “Libertatea Ungariei nu înseamnă numai libertate politică,

alegeri libere, libertatea de exprimare, libertatea de întrunire şi de asociere, ci şi dreptul de a ne proteja familiile şi de a ne creşte copiii după propria opinie”, a scris premierul ungar. Că deranja prin expunerea sa, este evident, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

În 2018, Parlamentul European a aprobat o rezoluție prin care se demara procedura pentru declanșarea Articolului 7 al Tratatului UE împotriva Ungariei. Articolul 7 din Tratatul UE este procedura cea mai radicală de sancţiuni existentă împotriva unui stat membru, care duce la suspendarea dreptului de vot al Ungariei. 

Asta nu a împiedicat Ungaria ca, în decembrie 2020, să adopte o lege care împiedică adopţiile de către cuplurile de acelaşi sex!!!! Totodată, parlamentul de la Budapesta a amendat Constituţia cu noi prevederi, printre care o nouă definiţie a familiei ca uniunea dintre un tată care este un bărbat şi o mamă care este o femeie, redefinire prin care sunt excluse tipurile familiale alternative.

Deşi sunt prevăzute excepţii prin care persoane singure sau membri de familie pot adopta, “regula de bază este că doar cuplurile căsătorite pot adopta un copil, ceea ce înseamnă un bărbat şi o femeie care sunt căsătoriţi”, a scris ministrul justiţiei, Judit Varga, în proiectul de lege.

Știți ce spunea Dan Barna, președintele USR, despre părinții care nu sunt de acord ca fiii și fiicele lor să învețe încă din clasa I a despre sexualitate, teme ce cuprind și homosexualitate, bisexualitatea, etc? Că nu sunt conectați la agenda publică! “E de neacceptat ca exact acei copii care sunt cei mai vulnerabili să nu poată participa pentru că părinții lor nu sunt conectați la agenda publică, ca să fiu elegant, exact acei copii nu au șansa să participe la ore de educație sexuală pentru că așa cum este legea acum se spune că la ora de educație pentru sănătate, implicit educație sexuală, un copil participă doar dacă părintele merge cu el de mână și își dă acordul”, a spus Barna. 

Ai dreptate, băi, Barna, voi de mici ați simțit că se conduce mai repede cu spatele, decât cu fața. Lăsați-ne pe noi așa, mai... tradiționali, nu de alta, dar ne-am născut creștini și preferăm să creștem ca atare și copiii, nepoții...

Nu vreau să par răutăcios, dar eu știu exact la ce fel de educație sexuală se referă progresiștii, care cred că părinții care nu văd anormalitatea ca pe normalitate trăiesc în Evul Mediu. “Cei care trăiesc încă în Evul Mediu pot să-și asume lucrul ăsta, dar să-și asume retragerea copilului, nu statul să vină să spună: copiii n-au dreptul la educație sexuală și doar părinții înțelepți și cărora le pasă de copii pot să-și ducă copilul la oră”, a spus Barna. Da, mă, Barna, ce te miră atât de tare? Sau ne crezi idioți? Nu vedem ce se urmărește de fapt cu promovarea voastră? Nu vedem că în SUA (deja se impune și în țările UE) ca termenul de "tată și mamă" să dispară din actele oficiale?

Cică, să nu fie discriminare, trebuie să denumim "părinte 1 și părinte 2"! Să-mi tuf una! Dar nu mai bine "bărzoi 1 și bărzoi 2"? Știți, are măcar o legătură cu povestea spusă copiilor când sunt mici. 

Ei bine, revenind la "înapoiații" de unguri, vă mai spunem care a fost reacţia lui Viktor Orban după publicarea unei cărţi în care Cenuşăreasa este lesbiană. „Lăsaţi-ne copiii în pace”, a spus acesta, făcând referire la un manual publicat de o asociaţie a comunităţii LGBT, care a adaptat poveşti şi legende celebre introducând personaje din minorităţi marginalizate. 

În secunda doi, o mişcare a societăţii civile a cerut retragerea cărţii de pe piaţă, iar un politician de extremă dreapta a rupt un exemplar la o conferinţă de presă. Cât de neserioși... să rupă ei diform minunăție de best-seller?! 

Dacă apărea în România, eu îi făceam o gaură și o băgam pe... făcătorul de copii. Și nu mă opream aici, cred că mă și "selfiam" prin fața Parlamentului, asta să pomeniți de promovare! 

Mă opresc, nu de alta, dar mă ia dracii și nu vreau să-mi înșir pe aici întreaga garderobă cu înjurături. Păi, la acest moment, avem întrega bază șubrezită, cauzele principale fiind viciile sădite la fiecare colț de stradă, părinți despărțiți prin conjunctură, lucrând prin Europa, o școală cu fiecare materie mai stufoasă decât ghidul de fonduri europene, mai precis, un ghiveci ce inevitabil conduce spre îndobitocire! Mai lipseau sexologiile voastre, că de restul suntem bine. 

Pe final vreau să dau asigurări că subsemnatul este un nonconformist 100%, pe care chiar nu-l interesează dacă unul sau altul își ciufulește dosul, să le fie de bine, nu am nici cea mai mică problemă, însă nu putem duce lucrurile atât de departe, pictând panouri și stații de autobuz cu afișe de genul, cu atât mai puțin să vă creați un cadru legislativ pe care să pliați doctrina voastră. 

Omiteți că românul nu a prea gustat din progresul economic, ba chiar face gastrită de foame, iar voi țintiți la "progresismul suprem", care, cum și cât de normal este să fim în rând cu "lumea bună"! 

 

Vizualizări: 5,781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: