Social

Proiect pentru elevii cu cerințe speciale

Consiliul Județean Gorj și Ministerul Educației au semnat astăzi un contract de finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență al României, pentru proiectul "Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a C.S.E.I. Târgu-Jiu și C.J.R.A.E. Gorj".

"Prin proiectul nostru ambițios, ne propunem să dotăm Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Jiu și Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică din cadrul C.J.R.A.E. Gorj cu echipamente TIC ultramoderne, mobilier ergonomic și materiale educaționale de înaltă calitate, ceea ce reprezintă un pas important către îmbunătățirea calității educației în județul nostru, contribuind la un mediu educațional stimulativ și personalizat", a transmis președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Având la dispoziție un buget total de 1.145.609,34 lei, administrația locală își propune să modernizeze sălile de clasă, laboratorul IT și cabinetele, astfel încât elevii cu cerințe speciale să aibă acces la cele mai bune condiții de învățare și dezvoltare.

Vizualizări: 1,569

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: