Social

Angajează consultant artistic și fotograf

Şcoala Populară de Arte „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu organizează concurs pentru ocuparea a două posturi contractuale de execuţie.

Este vorba despre un post contractual vacant de consultant artistic, grad profesional debutant, cu studii superioare,  în cadrul Compartimentului Programe, Proiecte Culturale şi Impresariat, perioadă nedeterminată, și un post de referent (fotograf) treaptă profesională I A, cu studii medii, în cadrul Compartimentului Programe, Proiecte Culturale şi Impresariat, perioadă nedeterminată.

Concursul se va desfăşura la Compartimentul Administrativ al Şcolii Populare de Arte „Constantin Brâncuşi” situat în  Târgu Jiu, strada 11 Iunie 1848, nr. 87, judeţul Gorj.

Selecţia dosarelor de concurs se va încheia pe data de 28.08.2023, proba scrisă fiind programată în data de 06.09.2023, ora 11:00, iar proba interviu în data de 12.09.2023, ora 10:00.

Pentru funcţia de consultant artistic grad profesional debutant sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă înt-unul din domeniile ştiinţelor umaniste: filologie, istorie, filosofie, teologie, studii culturale.

Nu se cere vechime în specialitate studiilor, dar voluntariatul sau activitatea în domeniul coregrafiei, artelor şi meşteşugurilor tradiţionale reprezintă un avantaj precum și alte specializări: masterate sau studii postuniversitare în unul din domeniile filologie, istorie, filosofie, teologie, studii culturale.

Pentru funcţia de referent fotograf sunt necesare studii medii și vechime în specialitatea studiilor de 3 ani şi 6 luni. Alte specializări care pot constitui un avantaj: cursuri postliceale, programe de formare profesională, certificate de absolvire în domeniile fotografie, video, film.

Vizualizări: 458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: