pamFLEȚI

Ne vor ciuruiți... și-n cur!

Declicii, Greenpeacii și toți gândăceii ăștia făuritori de bine au o tactică atât de ticăloasă, încât mă ia capul.

Fac 3 d'ale bune, capătă susținerea și simpatia oamenilor, apoi vin cu una atât de rea, încât alea 3 bune sunt pantaloni scurți pe lângă asta. 

Ei, pentru o mare masă de oameni, sunt ca ÎPS Teodosie pentru enoriașii lui.. sunt mai populiști decât prevede legea.

Declic acum sare la gâtul lui Cîțu și Hunor pentru că au cerut retragerea dosarului Roșia Montană de la UNESCO. Susținuți desigur de către prietenii lor care își pregătesc concediile de maternitate, cei de la USRPLUS. Sunt un fel de frăție. Acționează la aceleași ordine, primesc bani din aceleași părți. Unii doar sunt factori de decizie, ceilalți se fac că pun presiune pe ei ori le aplaudă deciziile luate în conformitate cu ce li se indică acolo, unde își fac ei petrecerile cu swingeri.

Imediat după ce au postat o imagine în care îl compară pe Cîțu cu Dăncilă și îi critică în termeni duri, Declicii au urcat pe pagina lor o fotografie cu virginul Cioloș, văzut ca un guru salvator de către Declici. Bineînțeles, acolo a fost cu aplauze și toate cele pentru cel ce vrea sa accelereze predarea Roșiei Montane (știți povestea cu aurul de acolo) în patrimoniul UNESCO. Adică la șefii swingeri din Europa. Acei mari lideri politici care de la învestirea noului Parlament European nu au vorbit decât de coronavirus, vaccinare, lgbt, pasiunea lor pentru viitori bărbați gestanți, cochetați cu țoale de femeie, așteptând să le vină de vier, drepturile celor care au același instrument de făcut pișu, dar vor să fie împotriva legilor umane și ale firii. 

Ce atâta educație ? Educația sexuală lipsea. Acum e rezolvată problema sistemului de învățământ, e rezolvată problema sărăciei și a nivelului slab de trai, e rezolvată problema sistemului sanitar. Totul e gata, rezolvat. Pe logica lor, bulangiii vor fi salvatorii omenirii. Ei vor cizela populația, ei nu vor fi bolnavi niciodată (în caz de fisură anală, se tratează singuri, acasă), ei vor aduce prosperitate economiei.

Prăpădiților, în loc să le deschideți drumul copiilor spre a se giugiuli ca iepurașii de când sunt mici, că asta faceți prin educația voastră sexuală/ sanitară, mai bine hai să educăm cu adevărat societatea. Să educăm părinții. 

Generațiile acestea pe care acum le creșteți vor fi părinți. Hai să le facem lor un sistem educațional bun, să "educăm" viitori părinți responsabili, să oferim locuri de muncă în țară, să poată fi aproape de copiii lor, să oferim un trai decent, să nu le ocupăm ziua cu munca și problemele 18 din 24, pentru a putea avea dialog cu copiii lor. 

Declicii, Greenpeacii și alte lichele de genul acesta sunt cu adevărat tot ce e mai nociv în societate. Sunt păpușari, la rândul lor păpuși și au foarte multe fețe.

Vizualizări: 2,416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: