Actualitate

Zeci de tineri au început serviciul la CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia a angajat la 1 noiembrie șaizeci de absolvenți de învățământ dual din Gorj. Tinerii lucrează în carierele miniere de la Motru și Jilț, dar și la termocentralele Rovinari, Turceni și Ișalnița.

Posturile sunt de sudori, lăcătuși mecanici și electricieni. „În prezent, CE Oltenia susține 242 de elevi în clase de învățământ dual, pentru care asigură pregătirea practică în sucursale și subunități în conformitate cu standardele de pregătire profesională în vigoare, echipamente de protecție și burse profesionale la nivelul celor acordate din fonduri publice, precum și premii pentru cei mai performanți dintre aceștia. De asemenea, absolvenții au posibilitatea de a fi angajați în cadrul companiei”, anunță compania.

CE Oltenia a anunțat că va susține și în anul școlar viitor clase de învățământ dual. “Operatorii economici interesați pot transmite solicitări de școlarizare în învățământul dual și în învățământul profesional pentru anul școlar 2022-2023, până la data de 19 noiembrie 2021”, a transmis Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

Vizualizări: 3,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: