Politică

Vrea un manager din Gorj la CEO

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, nu este de acord cu ”importurile” de specialiști pe care le face Complexul Energetic Oltenia.

Edilul nu-i pune la îndoială capacitatea profesională a actualului manager, Dan Plaveti, însă ar prefera un specialist din Gorj în această funcție cheie.

Romanescu crede că astfel de manageri vin și pleacă, iar locuitorii județului rămân cu problemele. „Eu nu-i contest competențele profesionale ale domnului Plaveti. Nu am cum să-I contest ca manager! Dar, este anormal ca având un sistem energetic de zeci de ani în Gorj, să nu aduci un om din sistem și să aduci o persoană din afara sitemului, care indiferent de cât de profesionistă este, cât de bună este, are nevoie de o perioadă de adaptare. Noi nu avem nevoie de perioade de acomodare, noi avem nevoie de specialiști care să ne reprezinte și pe noi! Nu pe cei de la Fondul Proprietatea sau Ministerul Energiei, trebuie să ne reprezinte pe noi cei care am mai rămas în județul Gorj”,a declarat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, la Radio Infinit. 

Nu este pentru prima dată când primarul Târgu Jiului atacă voalat conducerea CEO, și nu numai. De-a lungul timpului acesta a criticat și strategia distructivă a fostului ministru Virgil Popescu, nimeni altul, decât călăul CEO! 

 

Vizualizări: 2,237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: