Social

Zeci de mineri și energeticieni vor pensionarea, zilnic! O spune un director de Termocentrală

Revenit de puțin timp în cadrul Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel anunță că primește, zilnic, zeci de cereri de pensionare. Ciurel este în prezent directorul Sucursalei Electrocentralei Rovinari și anunță că România se află în situația Germaniei. Adică, grupurile energetice să mai funcționeze maximum un an.

 

„Sunt de ordinul zecilor pe zi, cer oamenii să li se calculeze drepturile și cât mai au până la pensie. Nu am o situație în privința oamenilor care trebuie să iasă la pensie, oricum sunt de ordinul sutelor! Dacă o să se pornească grupul V, o să fie foarte complicat. Este trist! Treci prin instalație și pui mâna pe lagăre care cu ani în urmă vibrau și acum zici că nu funcționează. S-a ajuns la performanțe la care nu credeam că o să se ajungă. Am ajuns și noi ca nemții, să mai funcționăm un an. S-au băgat miliarde de euro în modernizări”, a spus fostul șef al Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel.

 

Ciurel a mai precizat că tinerilor le este foarte greu să aplice pentru un job în această companie pentru că, văd că CE Oltenia nu mai asigură un viitor sigur.

 

Vizualizări: 1,928

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: