Social

Începând de azi puteți achiziționa bilete pentru meciul CSM Târgu Jiu – Motherson Mosonmagyarovari KC(Ungaria)

Aventura europeană a echipei de handbal feminin a CSM Târgu Jiu se apropie de final. Duminică, 18 februarie, de la ora 19.00, CSM Târgu Jiu va duce ultima bătălie din Grupa D EHF European League, contra formației maghiare Motherson Mosonmagyarovari KC. Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache vor să încheie primul sezon european cu o victorie, dar au nevoie mai mult ca oricând de sprijinul suporterilor gorjeni. Începând de astăzi, 13 februarie, suporterii echipei își pot procura bilete pentru partida cu formația din Ungaria. 

Prețul unui bilet este de 30 de lei (intrare generală). Suporterii echipei pot achiziționa biletele atât de la Sala Sporturilor, cât și online de pe platforma blt.ro. https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-motherson-mosonmagyarovar-handbal-feminin.html

IMPORTANT** Posesorii de abonamente au rezervate biletele pentru acest meci până miercuri, 14 februarie, ora 17.00. Abonații pot să-și păstreze locurile pentru acest joc dacă achiziționează biletele, de la Sala Sporturilor, miercuri, 14 februarie, între orele 09:00-17:00.

 

 

Vizualizări: 487

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: