Eveniment

Pedeapsă cu suspendare pentru tentativă de omor

O femeie din Bâlteni, satul Peșteana, a scăpat cu o condamnare cu suspendare, pentru tentativă de omor. La pedeapsa mică a contribuit probabil și faptul că are mai mulți copii minori.

Burtea Cristina Mihaela a fost condamnată, ieri, de Tribunalul Gorj, la trei ani de închisoare cu suspendare. Soțul ei a fost condamnat în aceeași cauză pentru tulburarea liniștii publice și distrugere, pedeapsa fiind tot cu suspendare.

Femeia a fost acuzată că, în 2019, i-a băgat cuțitul în spate unui vecin. Fapta a avut loc pe 31 iulie 2019, iar inculpata a stat opt luni în arest preventiv după care a stat un an și două luni în arest la domiciliu, apoi două luni sub control judiciar iar, în prezent, este liberă. 

Victima va fi despăgubită. “Admite în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă Bîrchi Brănescu Ionuț şi obligă inculpata Burtea Cristina Mihaela în solidar cu inculpatul Burtea Nicolae la plata sumei de 8786,72 lei reprezentând despăgubiri materiale şi obligă inculpata Burtea Cristina Mihaela la plata sumei de 15.000 lei către partea civilă Bîrchi Brănescu Ionuț, reprezentând despăgubiri morale”, se arată în decizia Tribunalului Gorj din 27 iunie.

Vizualizări: 881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: