Social

Gest impresionant: studenții UCB vor „să aducă lumină” în casa unei familii modeste

Gest impresionant al studenților din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu! Ei au demarat o campanie umanitară în sprijinul unui tată care își crește singur cei doi băieți. Studenții vor să strângă o sumă de bani din care să achiziționeze un panou fotovoltaic care va aduce lumină în casa modestă a familiei Negrea. 

 

 

Studenții târgujieni fac apel la toți oamenii de bine să vină în sprijinul familiei greu încercate de soartă. 

„În această perioadă a Sărbătorilor Pascale, când ne reunim în jurul familiei și prietenilor pentru a celebra bucuria și speranța, vă invităm să aduceți o rază de lumină în viața unei familii în nevoie. Este vorba despre familia Negrea, unde un tată iubitor își crește cei doi fii, după ce soția i-a părăsit acum mulți ani. Aceștia trăiesc într-o singură cameră improvizată, fără electricitate, fără confortul unei surse constante de lumină și energie. Pentru familia Negrea, aceasta este realitatea zilnică. Cu toate acestea, avem o oportunitate de a schimba această realitate și de a aduce o rază de speranță în viața lor. Prin intermediul acestei campanii de donare, ne propunem să strângem fondurile necesare pentru achiziționarea unui panou fotovoltaic complet, care va aduce lumină în căminul lor”, este mesajul transmis de Liga Studenților din cadrul UCB Târgu Jiu.

Gestul studenților „costă” 1400 de lei, bani din care vor putea fi cumpărate panoul fotovoltaic, un inventor, un încărcător și o baterie pentru sistemul fotovoltaic. 

„Haideți să ne unim forțele și să dăm o mână de ajutor familiei Negrea. Fiecare gest de generozitate contează!”, au mai transmis studenții.

Vizualizări: 854

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: