Politică

Vrea să fie viceprimar cu 20 de voturi

Primarul PNL din comuna gorjeană Bumbești Pițic este acuzat de consilierul USR Claudiu Golu că a făcut trei angajări în primărie, înainte ca posturile să fie vacantate prin pensionarea actualilor salariați.

Și mai este supărat că pentru postul de viceprimar ar fi susținut social-democratul Florin Salomia. “O să vedeți luna viitoare că se va pune primar de la PSD, exact cum am spus eu”, a acuzat Golu la Radio Infinit. 

PNL și USR sunt în coaliție la guvernare, dar parcă să pui viceprimar pe cineva care de abia a adunat 20 de voturi la alegerile parțiale pentru funcția de primar este cam mult și ne referim aici la Golu.

Irina Cojocaru, primarul din Bumbești Pițic, a spus că postul de viceprimar este vacant și că nu primarul alege viceprimarul, ci Consiliul Local. “Nu am putut să îi fac promisiunea că va fi el viceprimar, pentru că nu primarul alege viceprimarul”, a spus Cojocaru, acuzându-l că din cauza asta face “circul cu angajările”.

La alegerile din 27 iunie de la Bumbești Pițic, Irina Cojocaru a avut 770 de voturi, Florin Martescu de la PSD - 412, Gheorghe Ioniță de la  ALDE - 27 de voturi, Leonida Belgher de la PER - 21 de voturi, Claudiu Golu de la USR - 20 de voturi și Ion Jega de la PMP - 5 voturi.

Vizualizări: 3,075

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: