Politică

Primarul, acuzat că face un teren la preț de două

Consilierii locali din comuna gorjeană Plopșoru au aprobat în ședința din iulie indicatorii tehnico-economici pentru investiția: Teren sport cu gazon sintetic la școala Izvoarele.

Dan Pop, consilier din partea ADN, susține realizarea unei astfel de investiții, dar nu la prețul de 570.000 de lei. Acesta susține că, dacă primăria mai pune o sută de mii de lei, face două terenuri, nu unul.

“Domnul primar, cu această sumă de 5,7 miliarde lei vechi, dacă mai puneți 1miliard, reușeați să executați 2 terenuri sintetice și vă spun asta deoarece vă pot pune la dispoziție oferte tehnice și financiare pentru aceleași terenuri, la aceleași dimensiuni și dotări, poate chiar mai performante, la prețuri de 2 ori mai mici”, a spus Dan Pop.

Consilierul local a spus că poate pune la dispoziția primăriei oferte de realizare a unor terenuri similare cu 320.000 de lei.

“Aprobarea acestor sume de către consilieri și cu complicitatea lor duce la furtul din bugetul public a nu mai puțin de 2,5 miliarde lei vechi”, a mai spus consilierul ADN, care acuză primarul că a format “un grup infracțional organizat în această primărie”.

Vizualizări: 2,396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: