Social

Au chemat preotul să “repare” conducta de apă caldă. Școlile vor fi închise!

Situație de comedie la Motru, acolo unde autoritățile locale au chemat un preot să sfințească o conductă de apă care s-a stricat și a lăsat orașul de trei zile fără agent termic, chiar de Revelion.

Pe grupurile de socializare este o adevărată revoltă, iar motrenii cer să fie sancționați cei responsabili de această situație. 

Elevii și preșcolarii din municipiul Motru vor învăța, luni, online, din cauza frigului. Nu este clar de ce, că doar frig este și în cele câteva mii de locuințe. 

"Școlile din municipiul Motru vor funcționa în sistem online din cauza unor probleme cu factorul termic. Decizia a fost luată de ISJ GJ împreună cu Primăria Motru. În cazul în care în cursul zilei de mâine nu se va remedia situația, vom anunța scolile să procedeze la fel și pentru ziua de marți. Elevii si părinții vor fi anunțați să nu facă mâine dimineată testele. Din discuțiile purtate cu domnul Primar Morega am fost informată că se lucrează pentru remedierea situației cât mai repede cu putință", a anunțat șefa Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Dana Constantinescu.

"Datorită unor defecte neprevăzute la instalația de alimentare cu păcură a cazanului (motor ars și pompă blocată), acest lucru impune modificări ale acesteia pentru a putea relua furnizarea agentului termic pentru încălzire și a apei calde în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat", a comunicat UATAA Motru în ultima zi din 2021.

Vizualizări: 2,803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: