Social

Vin autobuzele electrice care vor urca la Rânca

Primăria Novaci vrea să faciliteze accesul turiștilor în stațiunea Rânca prin organizarea de curse regulate cu autobuze electrice moderne.

Primarul Dumitru Leuștean a anunțat că a fost semnat contractul privind livrarea autobuzelor electrice care vor circula pe traseul Novaci - Rânca.  Așteptate în cursul acestui an, autobuzele vor deservi transportul în oraș, dar și spre stațiunea montană, a informat vineri primarul din Novaci.

„Vă informez pe această cale că în data de 09.02.2023 a fost semnat contractul pentru livrarea autobuzelor cu autonomie 100% electrică, ce vor fi livrate până la sfârșitul anului curent (contract ce include și instalarea de stații de încărcare a autovehiculelor electrice). Acestea vor deservi atât pentru transportul în comun pe traseele atribuite pentru raza orașului Novaci (împreuna cu localitățile componente), dar și pentru traseul Novaci-Rânca pentru a facilita transportul și accesul turiștilor”, a anunțat Dumitru Leuștean pe pagina de facebook, unde a prezentat deja noile autobuze verzi.

Turiștii care doresc să meargă în stațiunea Rânca vor putea să parcheze astfel mașinile în Novaci și să urce la munte cu autobuzele.

Vizualizări: 1,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: