Politică

Vîlceanu pasează la PSD problemele legate de CE Oltenia

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, vrea să paseze la PSD problemele legate de Complexul Energetic Oltenia. Acesta a comentat afirmația lui Mihai Weber, deputat PSD Gorj, care a spus că social-democrații vor să se implice în conducerea companiei energetice.

“Această afirmație mă bucură, asta înseamnă că au dorința de a rezolva problema certificatelor de CO2 de la Complexul Energetic Oltenia”, a spus Vîlceanu. Acesta crede că certificatele de CO2 pentru acest an vor ajunge la 600 de milioane de euro, din care compania poate asigura în jur de 200 de milioane. “Au Ministerul de Finanțe și propunerea de buget este strict a Ministerului de Finanțe”, a explicat Vîlceanu la Radio Infinit.

Și problema reducerii vârstei de pensionare a minerilor și energeticienilor la 52 de ani este tot în sarcina PSD, spune Vîlceanu, având în vedere că Ministerul Muncii este la social-democrați.

Vîlceanu crede că PSD va deconta la guvernare promisiunile pe care le-a făcut în opoziție, iar acum nu le va putea onora.

Vizualizări: 3,428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: