pamFLEȚI

Viktor Orban a câștigat. "Clocitoarele Sorosiste n-au apucat să fete"

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a afirmat în discursul de victorie de după alegerile parlamentare de duminică, că preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski se numără printre adversarii săi, alături de “birocraţi de la Bruxelles” și propagandiști finanțați de Soros, plus media internaţională.

“Ne vom aminti această victorie până la sfârşitul vieţii, pentru că a trebuit să luptăm cu un număr imens de adversari: aripa stângă locală, aripa stângă internaţională, birocraţi de la Bruxelles, toţi banii şi instituţiile imperiului Soros, media internaţională şi preşedintele Ucrainei. Nu am avut niciodată atât de mulţi adversari în acelaşi timp”, a spus Orban, potrivit cnn.com.

Viktor Orban a fost etichetat de presa internațională ca fiind un aliat al preşedintelui rus Vladimir Putin, dat fiind faptul că s-a poziționat în repetate rânduri împotriva unei politici globaliste. Pe lângă refuzul de a susține cu armanent Ucraina, Viktor Orban a pus "stop" mai multor decizi impuse de Bruxelles. Una dintre ele a fost cu privire la căsătoriile persoanelor de același sex și dreptul lor de a adopta copii. Acesta și-a axat întreaga campanie electorală pe prioritizarea interesului național, neutralitate în conflicte nelipsite de substrat, menținerea culturii și a tradițiilor, astfel electoratul ungar legiferând acțiunile sale prin vot. 

După numărarea a 94 la sută din voturi, alianţa Fidesz-KDNP are 53 la sută, în timp ce coaliţia de opoziţie, formată din şase partide are 35 la sută.


 

Alegerile au fost monitorizate de peste 200 de observatori internaţionali, alături de mii de voluntari din tot spectrul politic.

Vizualizări: 3,642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: