Eveniment

VIDEO: Accident violent în centrul Târgu-Jiului

Un accident a avut loc joi seară pe bulevardul Constantin Brâncuși din Târgu-Jiu. Este vorba despre un accident in care au fost implicate două autovehicule.

La fata locului s-au deplasat o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj precum si trei ambulante din cadrul SAJ. Din fericire, niciuna dintre cele trei victime rezultate în urma accidentului nu a fost rănită grav.

Din primele informații, șoferul unuia dintre autovehicule ar fi efectuat neregulamentar virajul la dreapta, pentru a intra pe o stradă lăturalnică, acesta fiind pe banda doi, în momentul în care a fost acroșat de către cel de-al doilea autovehicul, care circula cu viteză pe prima bandă de mers.

Trei persoane au fost transportate la spitalul din Târgu Jiu. Este vorba de doi tineri de 19 ani și o fată de 18 ani.

“Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 19 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Constantin Brâncuși, din municipiul Târgu Jiu, din direcția strada Traian către Piața Centrală, la efectuarea virajului la stânga spre strada Calea Eroilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Scoarța, care se deplasa din sens opus”, a comunicat IPJ Gorj.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=yTXpQkyCkv4

Vizualizări: 9,084

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: