Eveniment

Tot mai multe furturi de lemne

Pe măsură ce se lasă frigul a crescut numărul furturilor de lemne. Un bărbat de 35 de ani, din comuna gorjeană Aninoasa, este acuzat că a tăiat ilegal și sustras 15 arbori de diferite esențe, din pădurea situată în fondul forestier Groșerea.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept si furt de arbori, anunță IPJ Gorj.

Un pădurar silvic din cadrul Ocolului Silvic Hurezani a sesizat la rândul lui faptul că persoane necunoscute au tăiat și sustras un număr de 10 arbori de diferite specii, din fondul forestier național, situat pe raza comunei Stejari.

“Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că la data de 17 septembrie a.c., un bărbat de 68 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, ar fi tăiat ilegal 10 arbori cu dimensiunile la cioate cuprinse între 16 și 31 cm, pe care i-a transportat pe un teren agricol ce îi aparține”, transmite IPJ Gorj.

 

Materialul lemnos a fost recuperat în totalitate și predat în custodie pădurarului silvic. Poliția a deschis dosar penal.

Vizualizări: 4,346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: