Social

Victorie categorică, la Mediaș, în prima etapă din retur

CSS Mediaș – CSM Târgu Jiu 16-34

Junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu au începutperfect returul din prima fază a CampionatuluiNațional, cu o victorie obținută în deplasare, scor34-16, cu CSS Mediaș. Sâmbătă, 2 decembrie, CSM Târgu Jiu s-a deplasat la Mediaș, acolo unde auobținut a cincea victorie consecutivă din campionat. Meciul a contat pentru etapa a 10-a din Seria H.

Fetele noastre s-au deplasat la Mediaș cu un singur obiectiv, victoria. Echipa pregătită de Paula Martinescu și-a confirmat statul și a dominat categoric partida din Ardeal. După un meci excelent, atât ofensiv, cât și defensiv, CSM Târgu Jiu și-a trecut în cont a cinceavictorie consecutivă din campionat și rămâne în lupta pentru unul din primele trei locuri Seriei H. La meciul de la Mediaș, Paula Martinescu a introdus în teren tot lotul avut la dispoziție. 

Paula Pagnejer Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Panterele au avut un tonus bun astazi și-au câștigat detașat la Mediaș. Am rulat tot lotul si pot spune că progresul este vizibil. Felicit fetele pentru jocul de astăzi, dar de mâine începem să ne pregătim de mica finală de săptămână viitoare, când vom juca cu echipa din Petroșani. Felicitări panterele!”

LOT CSM TÂRGU JIU: Teodora Rușeț, Andrada Văduva, Ana Bîrlete 5g, Cleopatra Pîslaru 3g, Raisa Pagnejer 15g, Ștefania Chimerel 1g, Raisa Ion, Adelina Dugaia, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu 2g, Maria Cojocaru 5g, Carla Logăscu 1g, Ștefania Ciobanu 1g, Anastasia Strinu, Tiana Constantinescu 1g. Antrenoare: Paula Pagnejer Martinescu. 

 

Vizualizări: 463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: