Social

CSM Târgu Jiu, două victorii și o înfrângere la Târgu Mureș.

Echipa de baschet masculin U15 a CSM Târgu Jiu a înregistrat un bilanț pozitiv la ultimul turneu al anului. Echipa antrenată de Răzvan Bratoloveanu a participat la finalul acestei săptămâni la Turneul 2 din Grupa 10, disputat la Târgu Mureș. Tinerii baschetbaliști au câștigat confruntările cu LPS Târgu Mureș și Valbon Arad, dar au pierdut jocul cu LPS Bihorul Oradea. 

Jucătorii antrenați de Răzvan Bratoloveanu s-au deplasat la Târgu Mureș cu gândul să câștige toate cele trei jocuri ale turneului. Le-au lipsit doar trei secunde pentru a-și îndeplini obiectivul. Cu toate problemele medicale și cu un lot destul de restrâns, echipa noastrăa făcut un turneu de excepție. Suținută de o galerie formată din familiile jucătorilor, echipa lui Răzvan Bratoloveanu a trecut ușor de LPS Târgu Mureș, scor 109-56 și de Valbon Arad, scor 100-53, dar a pierdut la limită, meciul cu LPS Bihorul Oradea, scor 49-50, deși CSM Târgu Jiu a fost echipa care a controlat în ceea mai mare parte jocul cu echipa din Oradea. Cu treisecunde înainte de sfârșitul partidei, echipa noastră era în avantaj pe tabelă, dar o aruncare norocoasă și-a atins ținta și formația din Oradea a câștigat partida. 

Răzvan Bratoloveanu, antrenor echipa de baschet masculin U15 CSM Târgu Jiu: ”A fost un turneu destul de reușit, pe care l-am încheiat cu un bilanț pozitiv. Din păcate, planurile ne-au fost date puțin peste cap chiar înainte de plecarea spre Târgu Mureș din cauza unor răceli. Am avut doar 9 jucători disponibil pentru cele trei meciuri. Cu toate astea am reușit să obținem două victorii categorice în care am înscris peste 100 de puncte și am primit în jur de 50-55. Lipsa rotației mai lungi și ghinionul a făcut să nu câștigam și meciul cu Oradea, un meci pierdut la 1 punct diferență, cu o aruncare de 3 puncte norocoasă cu panoul în ultimele 3 secunde. Dar așa este baschetul, meciul se termină după ultima sirenă și de aceea este cel mai frumos sport. Dat fiind faptul că a fost ultimul turneu al acestui an și pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, vrem să transmitem pe această cale tuturor gorjenilor Sărbatori Fericite și Hai CSM”.

LOT CSM Târgu Jiu U15: Lucian Toma, Bogdan Calotă, Vladimir Gugea, Luca Pop Manta, Răzvan Simionescu, Gabriel Tismănaru, Andrei Bohorăscu, Rareș Sgondea, Vlad Plăstoi, Patrick Negru. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

 

Vizualizări: 490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: