Social

O adolescentă olimpică aprinde luminile de sărbători în Motru

Alina Rușeț, tânăra care a obținut cea mai mare medie la examenul de Bacalaureat din vară, va aprinde luminile de sărbători în municipiul Motru. Orașul va îmbrăca straie de sărbătoare din ajunul Sfântului Nicolae. În aceeași seară, copiii care i-au scris lui Moș Crăciun vor avea parte de surprize.

„În acest an aprinderea iluminatului festiv se va face de către eleva cu media cea mai mare la bacalaureat (9,86) Rușeț Alina Maria Nicoleta. Multe surprize și voie bună marți”, anunță primarul din Motru, Cosmin Morega.

Alina Rușeț a participat la mai multe concursuri și olimpiade, unde a avut rezultate remarcabile și a fost admisă cu media 10 la Facultatea de Automatică și Calculatoare din Timișoara.

Tot marți, copiii care i-au lăsat scrisori lui Moș Crăciun vor avea parte de surprize. “Grăbiți-vă și trimiteți scrisoarea Moșului dacă nu ați făcut-o până acum. Marți, se deschide cutia Moșului din Piațeta Primăriei și 5 scrisori extrase vor fi onorate de Moș Crăciun prin intermediul domnului primar, iar restul scrisorilor cu ajutorul spiridușilor vor ajunge la Moș Crăciun pentru a primi cele solicitate de voi dragilor. Să nu uitați să treceți adresa ori nr. de telefon pentru a putea ajunge Moșul la timp la voi, dragi copii! Ne vedem marți începând cu ora 16:30 în parcul din fața Primăriei unde împreună vom aprinde bradul și luminițele din municipiu”, anunță autoritățile din Motru.

Vizualizări: 4,999

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: