Social

Victorie categorică în ultimul meci al anului pentru juniorii U16

Echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu a încheiat anul cu o victorie clară, scor 94-57, la Brașov, împotriva echipei ABC Galactica Brașov. Meciul, disputat sâmbătă, 16 decembrie, a contat pentru etapa a 3-a din Grupa 2, cu ABC Galatica Brașov. 

Final de an cu bucurie pentru baschetbaliștii U16 CSM Târgu Jiu, care s-au impus în acest weekend la Brașov, în fața echipei Galactica Brașov. Tinerii antrenați de Adrian Roșu au dominat partida. S-a terminat 94-57 pentru CSM Târgu Jiu, în ciuda faptului că echipa s-a confruntat și cu ceva probleme de efectiv la acest meci. Băieții care au făcut deplasarea la Brașov au avut însă o evoluție excelentă reușind să-i suplinească pe cei care au lipsit la acest ultim meci al anului. Juniorii vor avea o săptămă de pauză, după care se vor întoarce la antrenamente, pentru a pregăti primul meci al anului 2024, care se va disputa la finalul lunii ianuarie, pe teren propriu, cu CSM Deva. 

Adrian Roșu, antrenor U16 CSM Târgu Jiu: ”Am avut un meci bun în ciuda indisponibilităților. Apreciez foarte mult sufletul și dăruirea cu care au jucat băieții și modul în care au completat lipsurile destul de bine. Sunt mândru de ei. Acum urmează o pauză de o săptămână pentru noi, având în vedere că următorul meci este pe 27 ianuarie. După pauză ne vom relua antrenamentele și trecem la muncă pentru îndeplinirea obiectivul”.

LOT CSM TÂRGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Andrei Bohorăscu. Antrenor: Adrian Roșu. 

 

Vizualizări: 354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: