Social

„Panterele“ se impun la Sebeș

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu a încheiat anul cu o victorie. Fetele pregătite de Paula Martinescu au câștigat, sâmbătă, scor 39-22, pe terenul echipei LPS Fl. Fleșeriu Sebeș. Meciul a contat pentru etapa a 12-a din Seria H a Campionatului Național. 

Echipa noastră a început meciul în forță, hotărâtă să tranșeze, de la bun început, problema echipei câștigătoare. După doar trei minute de joc, tabela arăta deja 4-0 pentru CSM Târgu Jiu. Gorjencele s-au distanțat la 8-1 în minutul 7, și 11-2 în minutul 12 al partidei. Fetele noastre aa fost cele care au impus ritmul partidei și și-a mărit constant diferența pe tabelă, scorul la pauză fiind 18-9.

Repriza secundă a continuat pe aceeași linie, cu junioarele de la CSM Târgu Jiu la conducerea jocului. S-a terminat 39-22 pentru CSM Târgu Jiu, care termină anul cu o victorie binemeritată și rămâne pe locul 4 în clasament, cu 18 puncte acumulate, la doar 3 puncte distanță de podiumul Seriei H. 

Paula Pagnejer Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”A fost un joc facil, așa cum anticipam înaintea acestei dispute. Un meci pe care l-am controlat fără probleme. Am rulat tot lotul și toate fetele au jucat foarte bine. Mulțumim părinților pentru susținere și deasemenea clubului pentru condițiile create, astfel încât să putem crește frumos și mai ales valoric din punct de vedere sportiv. Forza panterele!”

CSM TÂRGU JIU: Yasmina Sfiea, Andrada Văduva 2g, Cleopatra Pîslaru 5g, Raisa Pagnejer 12g, Daniela Țoțan 5g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion 1g, Alexia Vîrțan, Diana Ștefu 2g, Anastasia Găvănescu 3g, Antonia Vîrțan, Ștefania Ciobanu, Carla Logăscu 2g, Maria Cojocaru 7g, Adelina Dugaia, Miruna Popescu. Antrenoare: Paula Martinescu.

 

Vizualizări: 487

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: