Eveniment

Vânător atacat de urs

O partidă de vânătoare care a avut loc astăzi în Gorj se putea încheia tragic pentru paznicul fondului de vânătoare, care a fost atacat de urs.

Inspectoratul de Jandarmi „Tudor Vladimirescu” Gorj a fost sesizat prin apel SNAU 112 că, pe timpul organizării unei partide de vânătoare, la Lelești, o persoană a fost atacată de urs. 

“La fața locului a fost direcționată echipa de intervenție din cadrul Jandarmeriei Gorj, iar persoana implicată a fost ridicată de un echipaj de la Ambulanță și condusă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, echipajul de jandarmi revenind la misiunea de bază”, a comunicat IJJ Gorj.

Bărbatul are răni în zona mâinilor și coapselor. 

actualizare: Spitalul din Târgu Jiu a comunicat care este starea pacientului. "Bărbatul, in vârstă de 58 de ani, originar din localitatea Stănești, a fost adus la UPU in această dimineață și prezența mai multe plăgi la mâini și coapse. Potrivit acestuia, fusese atacat de un urs. In urma investigațiilor medicale efectuate în UPU, s-a stabilit că bărbatul are și o fractura la antebraț. Starea sa de sănătate este stabilă".

actualizare 1: Pacientul va fi transferat la București, la Chirurgie plastică - Spitalul Floreasca.

Vizualizări: 1,851

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: