Eveniment

Val de violențe în Gorj

O crimă, o înjunghiere, un puști atacat din senin și toate astea într-o singură zi, în județul Gorj. În cursul săptămânii au fost semnalate însă mai multe fapte comise cu violență.

Cea mai gravă dintre fapte s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi la Baia de Fier, în județul Gorj, acolo unde o fată de 19 ani a fost înjunghiată mortal de un tânăr de 20 de ani. Totul pe fondul geloziei, tânărul fiind dus joi dimineața la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Tot miercuri, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un tânăr de 19 ani, din comuna Scoarța, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, a fost lovit de către o persoană necunoscută.

“În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani, din comuna Stănești, bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind reținut pentru 24 ore”, a transmis IPJ Gorj.

În cursul zilei de joi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

În aceeași zi de miercuri, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat de 32 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în fața blocului, a fost lovit și înțepat cu un obiect ascuțit în zona antebrațului stâng, de către prietenul său, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu. 

Fapte cu violență au fost anunțate și marți, când un bărbat de 30 de ani din Padeș a lovit un consătean de 53 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Luni a ajuns în arest și un bărbat de 40 de ani, din municipiul Motru, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict, bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Motru.

Tot luni, o femeie de 33 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost tâlhărită la piscină de fostul ei prieten, care i-a luat cu forța telefonul mobil.

Vizualizări: 9,170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: