Eveniment

Beat, fără permis și cu plăcuțe de înmatriculare false, prins la volan

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Comuna Samarinești, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins în trafic în timp ce conducea un autoturism ce avea plăcuțe de înmatriculare false și nu deținea permis de conducere. Mai mult decât atât, în urma testării cu aparatul etilotest a tânărului, s-a stabilit că acesta consumase băuturi alcoolice.

"La data de 13 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au depistat în trafic, un tânăr de 21 de ani, din comuna Samarinești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Parcului, din municipiul Motru, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a tânărului, a rezultat o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice. 

De asemenea, s-a stabilit faptul că acesta avea montate pe autoturism, plăcuțe cu număr fals de înmatriculare." se arată în comunicatul transmis de IPJ Gorj.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, în cursul zilei de miercuri urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale.

Vizualizări: 4,575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: