pamFLEȚI

USR a început procesul de digitalizare cu... WC-urile

Prefectul de Bacău, Leonard Bulai, membru USR, este unul dintre prefecții care au luat în serios marea digitalizare de care tot vorbește USR-ul. Pentru a începe de "jos" această muncă asiduă, prefectul a decis ca primul proiect serios să fie digitalizarea wc-urilor, a toaletelor sau kăkăstorilor (cum vreți să le numiți) din prefectură. Da, ați auzit bine. În prefectura Bacău nu mai faci căcuță decât dacă știi codul de la intrarea în baie. 

Din surse neoficiale am aflat că prefectul se teme că angajații psd-iști rămași în prefectura Bacău ar putea avea probleme cu accesul la baie pe amprentă, de la scărpinatul în c*r în momentele când ar fi trebuit să muncească, de aceea a ales varianta cu PIN.

Câteva aspecte pe care prefectul nu le-a luat în calcul ar fi cum intrii sau ieși din baie dacă pică curentul (ori faci pe tine, în caz că ești afară, ori mai faci o dată, dacă rămâi înăuntru) sau cum faci să nu te reconvertești în portar, în caz că stai ca prostul pe la baie dacă uiți codul. 

Pe această cale noi îi propunem și o soluție de avarie care să-i salveze pe prefect și echipa useristă. Deblocarea ușii prin amplasarea unui senzor de miros. Nu de alta, dar bășinile useriștilor sunt afrodiziace, cel puțin în mintea lor. De aici și dragostea lor pentru spirală...

Să nu omitem și restul surselor care ne-au transmis că, de când le-au pus camere în birouri, nu mai pot fuma decât la baie. Aici intervine discriminarea, fiindcă prefectul și-a rezervat deja baia lui pentru căcuță și țigară, unde nu va știi decât el parola.

De aceea noi, Sabotorii, iubim USR-ul și îi promovăm. Sunt într-adevăr merituoși! Salvăm România doar cu o bășină!

Vizualizări: 2,509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: