pamFLEȚI

Orban mai vrea un "Dernière danse" de Ziua Franței

Azi, 14 iulie, este Ziua Națională a Franței. La mulți ani tuturor ce poartă numele de Franța, Franțu, Paris, Pierre ori tuturor romanticilor înCURabili. Atenție unde puneți accentul la abili. Citiți cum vreți. 

În fine, primul care s-a grăbit să le ureze "La mulți ani" a fost Ludovic Orban. Îndrăgostit până peste cap de șampania franțuzească și de fetele parizience, Sică, aflat în plină competiție pentru câștigarea fotoliului de lider PNL, bănuim că are nevoie de o mică pauză de relaxare. Tocmai de asta, acesta speră că în urma textului transmis către francezi (nu îl vom pune aici, că nu vrem să vă apuce greața), cocoșeii să îl cheme la paranghelia de la Paris.

Din păcate, acesta nu pleacă cu "première chance" nici măcar în lupta pentru un loc la petrecere, ce să mai vorbim de bătălia pentru șefia PNL-ului?! Sursele spun că Orban are un dezavantaj în fața premierului Cîțu în această situație, din două perspective. 

Prima ar fi că lui Macron (43 de ani) îi este teamă că Sică o ia pe ulei și se va da la nevastă-sa, Brigitte (68 de ani), fiind apropiat de vârsta acesteia. A doua variantă vehiculată de gurile rele ar fi aceea că premierul Cîțu îi este mai simpatic lui Macron... din toate punctele de vedere. Știți ce zic.

Cu toate acestea, există șansa ca ambii oficiali liberali să ajungă la cheful de "Vive la France". Acolo, Sică și Mîțu vor dansa un ultim dans împreună, exact pe melodia faimoasei Indila, "Dernière danse". 

Am lăsat mai jos și secvența cu cei doi, dându-i pe spate pe francezi.

Vizualizări: 2,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: